Per 1 juni 2018 sluit de winkel Kitsch & Zo aan de Albertsbaan in Roden ,  maar we gaan wel door met de webshop !!

Het werd het laatste jaar weer steeds drukker in de stenen winkel en de verkoop via de webshop groeide ook enorm….Dit samen zorgde ervoor dat ik steeds meer aan het werk was, terwijl ik eigenlijk meer vrije tijd wilde.  De keuze om te stoppen met de stenen winkel was even moeilijk, ik heb het 15 jaar met heel veel plezier gedaan, maar het idee de komende huurperiode weer 6 dagen per week te werken zag ik niet zitten. Dus heb ik gekozen voor meer vrijheid en vrije tijd, en ga alleen door met de webshop  (www.kitschenzo.com)

De reacties van de klanten op dit nieuws waren hartverwarmend en daar wil ik iedereen via deze weg dan ook nog eens hartelijk voor bedanken.  Het waren juist de klanten die het werk voor mij zo leuk maakten en mede zorgden voor de gezelligheid in de winkel. Ik weet zeker dat ik dit erg ga missen, maar weet ook zeker dat ik weer erg ga genieten van heel veel andere dingen waar ik de laatste jaren niet aan toe kom.

Bovendien houd ik de webshop nog, waarin het contact tot nu toe veelal persoonlijk is geweest.  En voor de webshop-klanten uit de omgeving bestaat straks de mogelijkheid de artikelen af te halen uit Nietap…zie ik vast en zeker nog heel veel mensen weer terug ! 🙂

De webshop is momenteel gesloten ivm de verhuizing en de (re-)organisatie van het magazijn. Mijn planning is om half september weer online te zijn !!

Hopelijk tot dan !!!!

https://www.kitschenzo.com/