Raeder lichthuisjes

Ze zijn weer binnen, die superleuke lichthuisjes van wit porselein in veel verschillende uitvoeringen. Plaats er een waxinelichtje in en ze schijnen supermooi en sfeervol.  De basiscollectie bestaat uit 6 verschillende huizen , en dit jaar wordt deze aangevuld met een grachtenpand… Daarnaast is er een serie met kleinere huisjes in verschillende thema’s….en nieuw dit jaar is het HO HO HO huisje met gouden strik.

Ook nieuw van Raeder en ook bij Kitsch en Zo  ( ook in de webshop trouwens) een aantal leuke waxinelichtjes in de vorm van een paperbag, en een aantal ronde waxinelichtjes….beide met embossed elementen en gouden details.

Naast de beschermengeltjes in doosje ( angel to go) is er nu ook een grote engel ( angel to stay) en is er een kandelaar van wit porselein met daarop een klein engeltje.  De zakjes met een klein hartje zijn ook weer terug in de collectie !

Ook nieuw in de collectie een leuk schaaltje en potje met gouden vogeltje, vogel paperclips en een geluksarmbandje.

Voor kerst zijn er diverse kleine kartonnen huisjes met strik, met daarin een kerstwens en een mini kribje, paddenstoel, kerstbal of kerstboom van porselein….leuk als klein kadootje om even mee te nemen.  Deze zijn alleen in de winkel verkrijgbaar.

webshop:  https://www.kitschenzo.com/webshop/interieur–zo/raeder-lichthuisjes–zo/