Melano collectie najaar 2017: NIEUW !!

foto van Frea Vleems.

Melano jewelry blijft zich constant vernieuwen en ook dit najaar zijn er weer een heleboel nieuwe artikelen:

In de VIVID COLLECTIE vind je vanaf heden de nieuwe facet geslepen ringen VAI…..lekker bling bling, vooral als je er een van de nieuwe vivid meddy”s op draait.  De nieuwe meddy’s hebben ook een facet geslepen steen in het crystal of zwart en zijn er ook in het ovaal met kleine zwarte of witte steentjes rondom.  Maar alle andere meddy’s uit de vivid collectie kunnen natuurlijk ook op deze ring.

In de TWISTED COLLECTIE is de nieuwe ‘dubbele’ ring TRISTA erbij gekomen.   Deze draag je eenvoudig met een van je twisted meddy’s, maar er zijn ook diverse inschuifringetjes die je in de ring kunt schuiven voor weer een heel ander effect.  Deze inschuifringetjes heten TINA en zijn er in veel uitvoeringen, met of zonder steentjes rondom.

Er zijn ook nieuwe meddy’s gekomen voor de twisted ringen/hangers/armbanden, namelijk de TRIANGLE meddy’s in een kleinere uitvoering ( 8 cm ) en ook de bold meddy’s zijn er nu in een kleinere uitvoering.   Hiervan zijn ook bijpassende oorbellen gemaakt (ADELE)

De FRIENDS COLLECTIE is verrijkt met weer een heleboel leuke aanschuifringetjes….deze zijn een stuk smaller en ook weer superleuk te combineren met alle andere ringen van Melano, maar ook enkel staan ze heel fijntjes.  De naam van deze smalle ringetjes is SADE.

Het is dus weer mixen en matchen geblazen….En ook je huidige melano sieraden kun je weer eens lekker opfrissen met 1 of meer van deze nieuwe items.

Ik word er in ieder geval wel heel erg blij van 🙂

Ook via de webshop;    https://www.kitschenzo.com/webshop/sieraden–tassen–zo/melano-sieraden/