Justo tassen & O’bag

foto van Frea Vleems.

Nieuw in de collectie zijn de justo tassen van ontwerpster  Emanuele Magenta,  die ook de O’bag  tassen heeft ontworpen.

Niet de hele collectie is op voorraad maar er is een selectie gemaakt van de leukste tassen .  De collectie is deels al te vinden in de webshop: 

https://www.kitschenzo.com/webshop/sieraden–tassen–zo/opocket-obag–obasket/justo-tassen/

Vergeleken met de o’bags zijn er maar een paar kleine verschillen:  er zijn meer  basistassen, het eva rubber is iets steviger en de kleuren zijn net even anders en de binnentassen zijn in veel variaties meer zichtbaar. Er zijn meer kleinere modellen.  Maar verder zijn er veel overeenkomsten:  De tassen zijn ook zelf samen te stellen door het kiezen van een body, een binnentas en diverse hengsels , ze zijn in basis gemaakt van eva rubber en blijven staan als je ze neerzet, er is een ruime keuze in materialen en kleuren .  Ook de prijzen liggen ongeveer gelijk.

Justo heeft een zeer ruime collectie verschillende hengsels, herkenbaar aan de rode knop ( die zie je aan de binnenzijde) en wat het leuk maakt is dat deze hengsels ook passen op alle o’bag tassen.  ( maar andersom niet ) 

Justo heeft de J ellis en de J little en deze zijn ( op de hengsels na ) verder vast.

foto van Frea Vleems.