Kitsch & Zo houdt grote opruiming !!

En dit is niet zomaar, maar de winkel gaat per 1 juni 2018 sluiten. 

De webshop www.kitschenzo.com blijft gewoon bestaan, al zal daarin tzt wel een verandering plaatsvinden

Na bijna 15 jaar de winkel te hebben gerund, is het nu tijd voor meer vrije tijd.  De goedlopende webshop zorgde ervoor dat ik het steeds drukker kreeg, terwijl ik juist behoefte kreeg aan meer vrije tijd.  Hoewel ik de winkel en  alle klanten vast erg zal missen, ben ik toch blij dat ik de knoop heb doorgehakt.

De komende periode wil ik natuurlijk wel een heel groot deel van het assortiment uitverkopen en ben daar nu mee gestart.  Met de tijd zullen ook de kortingen nog wat oplopen van een aantal artikelen.  Ivm de webshop gaat niet alles in de sale. 

Voor nu heb ik 2 grote kastenblokken met stapelkorting 30-50%, een kastenblok met 50% korting, 5 vitrinekasten sieraden ( en zonnebrillen) met 30% korting, en op ALLE tassen 20% korting, op het zuperzozial servies 20% korting, op het laura ashley servies 20% korting en op het zwart witte dutch rose servies ook 20% korting.

Delfts blond, blondelicious en blond romance gaan vooreerst ook weg met 20% korting, de andere collecties nog niet.

Daarnaast zijn er veel losse artikelen met een leuke aanbieding, zoals alle biba armbandjes 3 halen, 2 betalen…alle haarknipjes  uitzoeken 5 setjes voor 5,00 etc.etc.

Kom gerust eens langs en sla je slag…..