DE SCHLEICH PAGINA’S ZIJN NOG IN BEWERKING  (ALLE FOTO’S ZIJN VERDWENEN EN DIT MOET NOG HERSTELD WORDEN

De collectors items zijn via de webshop te bestellen.

Schleich speelfiguren zijn geliefd bij kinderen en verzamelaars door hun gedetailleerde en natuurgetrouwe weergave.  In de gratis brochure die in de winkel te verkrijgen is staat de hele collectie van Schleich. Kitsch & Zo probeert deze collectie zo volledig mogelijk te houden.(muv de smurfen )  Niet aanwezige artikelen uit de catalogus zijn altijd te bestellen .  De collectie bestaat uit:

wilde dieren

boerderijdieren

paarden en toebehoren

wourddieren

waterdieren

dinosaurussen

prehistorische dieren

diversen als mensen, bomen e.d

de ridderwereld

de indianenwereld

de fantasiewereld

klik op de desbetreffende balk links om de afbeeldingen te zien van de collectie.

We doen ons best om de complete collecties aan te bieden in de winkel.

Uitlopende items verdwijnen naar de webshop en zijn hier met leuke kortingen te bestellen   webshop

Schleich is een Duitse firma die speelgoeddieren en kunststofpoppetjes maakt. De firma is in 1935 opgericht door Friedrich Schleich.

In de jaren vijftig was hij begonnen met de ontwikkeling van de SmurfenSnoopy, de Muppet Show en nog vele andere figuren. In de jaren tachtig is Schleich begonnen met het ontwikkelen van dierenfiguren, zoals boerderijdieren, wilde dieren en dinosauriërs. Ook heeft Schleich ‘werelden’ gemaakt, zoals de wereld van de elfen, de ridderwereld en de indianenwereld.

Voor het namaken van dieren wint Schleich advies in van ouders, kinderen en biologen. De Schleich-dierenfiguren zijn natuurgetrouw en op schaal. Ze worden met de hand beschilderd.

Schleich is tegenwoordig een succesvol en internationaal opererend bedrijf. De dieren zijn een bekend verzamelobject. De Schleich-figuren zijn over de hele wereld te koop. De mallen die bij de productie van de figuren worden gebruikt, worden ook door Schleich gemaakt. De figuurtjes worden niet alleen gemaakt bij de Schleich-fabrieken maar ook bij verschillende productiebedrijven in andere landen.