Kitsch & Zo houdt grote opruiming

Kitsch & Zo houdt grote opruiming !!

En dit is niet zomaar, maar de winkel gaat per 1 juni 2018 sluiten. 

De webshop www.kitschenzo.com blijft gewoon bestaan, al zal daarin tzt wel een verandering plaatsvinden

Na bijna 15 jaar de winkel te hebben gerund, is het nu tijd voor meer vrije tijd.  De goedlopende webshop zorgde ervoor dat ik het steeds drukker kreeg, terwijl ik juist behoefte kreeg aan meer vrije tijd.  Hoewel ik de winkel en  alle klanten vast erg zal missen, ben ik toch blij dat ik de knoop heb doorgehakt.

De komende periode wil ik natuurlijk wel een heel groot deel van het assortiment uitverkopen en ben daar nu mee gestart.  Met de tijd zullen ook de kortingen nog wat oplopen van een aantal artikelen.  Ivm de webshop gaat niet alles in de sale. 

Voor nu heb ik 2 grote kastenblokken met stapelkorting 30-50%, een kastenblok met 50% korting, 5 vitrinekasten sieraden ( en zonnebrillen) met 30% korting, en op ALLE tassen 20% korting, op het zuperzozial servies 20% korting, op het laura ashley servies 20% korting en op het zwart witte dutch rose servies ook 20% korting.

Delfts blond, blondelicious en blond romance gaan vooreerst ook weg met 20% korting, de andere collecties nog niet.

Daarnaast zijn er veel losse artikelen met een leuke aanbieding, zoals alle biba armbandjes 3 halen, 2 betalen…alle haarknipjes  uitzoeken 5 setjes voor 5,00 etc.etc.

Kom gerust eens langs en sla je slag…..

 

Melano Valentijn 2018 : ringenset met gratis letter-meddy

Melano Valentijn 2018 !

Melano komt met Valentijn weer met een hele leuke actie !! Speciaal voor Valentijn is er een tina-ringetje ontworpen met heel subtiel een mat zilverkleurig hartje aan de uiteinden.  Deze past in de Trista ring.   Daarnaast zijn er rosegouden letter-meddys ontworpen.   Bij aankoop van een complete ring ( SS trista ring+ RG tina hartringetje+crystal meddy met RGsetting) krijg je een letter-meddy twv 19,95 kado.  De complete ring kost 54,95

De letter meddy past ook op alle ringen en armbanden uit de Twisted collectie van Melano.

foto van Kitsch & Zo.

Daarnaast zijn er in de stijl van de binnenringetjes ook armbanden (bangles) ontwordpen.  Ook deze hebben een miniscuul hartje aan het uiteinde. De prijs van deze armband is 34,95

Justo tassen & o’bag -20%

Justo tassen & O’bag

foto van Frea Vleems.

Nieuw in de collectie zijn de justo tassen van ontwerpster  Emanuele Magenta,  die ook de O’bag  tassen heeft ontworpen.

Niet de hele collectie is op voorraad maar er is een selectie gemaakt van de leukste tassen .  De collectie is deels al te vinden in de webshop: 

https://www.kitschenzo.com/webshop/sieraden–tassen–zo/opocket-obag–obasket/justo-tassen/

Vergeleken met de o’bags zijn er maar een paar kleine verschillen:  er zijn meer  basistassen, het eva rubber is iets steviger en de kleuren zijn net even anders en de binnentassen zijn in veel variaties meer zichtbaar. Er zijn meer kleinere modellen.  Maar verder zijn er veel overeenkomsten:  De tassen zijn ook zelf samen te stellen door het kiezen van een body, een binnentas en diverse hengsels , ze zijn in basis gemaakt van eva rubber en blijven staan als je ze neerzet, er is een ruime keuze in materialen en kleuren .  Ook de prijzen liggen ongeveer gelijk.

Justo heeft een zeer ruime collectie verschillende hengsels, herkenbaar aan de rode knop ( die zie je aan de binnenzijde) en wat het leuk maakt is dat deze hengsels ook passen op alle o’bag tassen.  ( maar andersom niet ) 

Justo heeft de J ellis en de J little en deze zijn ( op de hengsels na ) verder vast.

foto van Frea Vleems.

Blond Amsterdam Valentijn 2018

Blond Amsterdam Valentijns collectie 2018…..LIMITED !!

foto van Frea Vleems.

Binnen enkele dagen binnen , deze bordjes en mok uit de Valentijns collectie 2018 van Blond Amsterdam, en nu al te bestellen via de webshop: 

https://www.kitschenzo.com/webshop/koken–zo/blond-amsterdam/blond-amsterdam-specials/detail/3869/blond-amsterdam-valentijn-collectie-2018–diverse-losse-onderdelen.html

Er zijn 4 bordjes met een doorsnede van 12 cm met de volgende teksten:  brie mine, You donut know how much I love you, I love you more than choclat  en love at the first bite.  De mok is een gewone L mok  De prijs van de bordjes is 4,95.

Melano nieuwe “branding’

foto van Kitsch & Zo.

Melano krijgt een nieuw jasje….en wel een heel mooi nieuw jasje vind ik….lekker fris, eigentijds, vrolijk, helemaal ME 🙂

De complete collectie is te bestellen in de webshop:   https://www.kitschenzo.com/webshop/sieraden–tassen–zo/melano-sieraden/

Maar in de winkel aan de Albertsbaan 9 te Roden is ook een hele grote collectie te vinden….kom gerust eens langs 🙂

Kijk even mee om een indruk te krijgen van de nieuwe melano uitstraling:

Om nog meer indruk te krijgen van de nieuwe Melano stijl, kijk dan ook op hun Facebook site ( melano jewelry.com)  en hou je ogen en oren de komende tijd open….spotjes op TV, reclame in bladen etc.

 

 

Raeder lichthuisjes en meer artikelen van wit porselein

Raeder lichthuisjes

Ze zijn weer binnen, die superleuke lichthuisjes van wit porselein in veel verschillende uitvoeringen. Plaats er een waxinelichtje in en ze schijnen supermooi en sfeervol.  De basiscollectie bestaat uit 6 verschillende huizen , en dit jaar wordt deze aangevuld met een grachtenpand… Daarnaast is er een serie met kleinere huisjes in verschillende thema’s….en nieuw dit jaar is het HO HO HO huisje met gouden strik.

Ook nieuw van Raeder en ook bij Kitsch en Zo  ( ook in de webshop trouwens) een aantal leuke waxinelichtjes in de vorm van een paperbag, en een aantal ronde waxinelichtjes….beide met embossed elementen en gouden details.

Naast de beschermengeltjes in doosje ( angel to go) is er nu ook een grote engel ( angel to stay) en is er een kandelaar van wit porselein met daarop een klein engeltje.  De zakjes met een klein hartje zijn ook weer terug in de collectie !

Ook nieuw in de collectie een leuk schaaltje en potje met gouden vogeltje, vogel paperclips en een geluksarmbandje.

Voor kerst zijn er diverse kleine kartonnen huisjes met strik, met daarin een kerstwens en een mini kribje, paddenstoel, kerstbal of kerstboom van porselein….leuk als klein kadootje om even mee te nemen.  Deze zijn alleen in de winkel verkrijgbaar.

webshop:  https://www.kitschenzo.com/webshop/interieur–zo/raeder-lichthuisjes–zo/

 

Kletspot……..super gezellig tafelen

foto van Frea Vleems.

MOBIELTJES UIT…LAPTOP DICHT TIJD VOOR OUDERWETSE TAFELGESPREKKEN!

Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite.

De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken.

Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken.

En hij staat nog leuk op tafel ook!

Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt.

Het meest unieke en waanzinnige cadeau voor jong & oud.

De makers van de Kletspot ontwikkelen door! Ondertussen zijn er al diverse edities :

kletspot Original, lieveling, kids, mamalief, kletsdoosje en de extra pittige editie.

Ook via de webshop:   https://www.kitschenzo.com/webshop/gadgets–zo/diverse-merken/?page=2

Melano collectie najaar 2017

Melano collectie najaar 2017: NIEUW !!

foto van Frea Vleems.

Melano jewelry blijft zich constant vernieuwen en ook dit najaar zijn er weer een heleboel nieuwe artikelen:

In de VIVID COLLECTIE vind je vanaf heden de nieuwe facet geslepen ringen VAI…..lekker bling bling, vooral als je er een van de nieuwe vivid meddy”s op draait.  De nieuwe meddy’s hebben ook een facet geslepen steen in het crystal of zwart en zijn er ook in het ovaal met kleine zwarte of witte steentjes rondom.  Maar alle andere meddy’s uit de vivid collectie kunnen natuurlijk ook op deze ring.

In de TWISTED COLLECTIE is de nieuwe ‘dubbele’ ring TRISTA erbij gekomen.   Deze draag je eenvoudig met een van je twisted meddy’s, maar er zijn ook diverse inschuifringetjes die je in de ring kunt schuiven voor weer een heel ander effect.  Deze inschuifringetjes heten TINA en zijn er in veel uitvoeringen, met of zonder steentjes rondom.

Er zijn ook nieuwe meddy’s gekomen voor de twisted ringen/hangers/armbanden, namelijk de TRIANGLE meddy’s in een kleinere uitvoering ( 8 cm ) en ook de bold meddy’s zijn er nu in een kleinere uitvoering.   Hiervan zijn ook bijpassende oorbellen gemaakt (ADELE)

De FRIENDS COLLECTIE is verrijkt met weer een heleboel leuke aanschuifringetjes….deze zijn een stuk smaller en ook weer superleuk te combineren met alle andere ringen van Melano, maar ook enkel staan ze heel fijntjes.  De naam van deze smalle ringetjes is SADE.

Het is dus weer mixen en matchen geblazen….En ook je huidige melano sieraden kun je weer eens lekker opfrissen met 1 of meer van deze nieuwe items.

Ik word er in ieder geval wel heel erg blij van 🙂

Ook via de webshop;    https://www.kitschenzo.com/webshop/sieraden–tassen–zo/melano-sieraden/

 

 

ORIGAMI kinder lampjes

foto van Kitsch & Zo.

Origami kinder lampjes van polyresin.

Superleuk zijn ze, deze origami kinderlampjes in verschillende uitvoeringen: konijn, vos, nijlpaard, neushoorn, beer en diverse dino’s.  Er zijn klein ledlampjes, welke branden op batterij of aangesloten via een usb kabeltje (= meegeleverd).  De grote lampjes hebben gewoon een snoer met schakelaar.  Ze zijn gemaakt van polyresin en schijnen erg mooi door.

De kleine lampjes meten ongeveer 14×7 cm en de grote lampen 25x 17 (afhankelijk van de vorm)

BLOND AMSTERDAM KERST 2017, limited collectie

BLOND AMSTERDAM KERST  2017

Ook dit jaar komt Blond Amsterdam weer met een aantal leuke nieuwe kerstproducten.  Ondertussen worden het echte verzamel items, ook omdat de artikelen tijdelijk verkrijgbaar zijn.

Deze limited collectie 2017 bestaat uit 2 mokken, 2 kommetjes en 2 ontbijtbordjes en servetten.  Ook de star-bowl en de etagere zijn dit jaar nog even terug in de collectie

De mokken,kommen en bordjes hebben elk als thema LOVE CHRISTMAS  en LOVE CHRISTMAS SANTA…

De mokken zijn het model mazagran, dus lekker groot. De bordjes meten 22 cm en de kommetjes 14 cm doorsnede. De ster schaal heeft een doorsnede van 32 cm.

foto van Frea Vleems.